Tafeltennis

Van september tot en met juni wordt er elke dinsdagavond tussen 17.30u en 19.30u getraind in het clublokaal van Geelse TTC te Bel 19/1 2440 Geel. Tijdens de schoolvakanties wordt er niet getraind, dan kunnen onze trainers even op adem komen.

Heel het jaar door wordt ook om de twee weken op zondag voormiddag van 10.00u tot 11.30u getraind in een gemengde groep van G-spelers en recreanten. Voor het exacte schema hiervan kan je best even contact opnemen.

Wat heb je nodig om te tafeltennissen ?

  • Sportkledij (T-shirt/polo en short of trainingspak)
  • Aangepast schoeisel
  • Een pingpongpalet

Heb je geen pingpongpalet? Niet getreurd, wij hebben voldoende paletten in voorraad, die je gratis mag gebruiken. Wens je zelf een tafeltennispalet aan te kopen, dan kan je altijd raad vragen aan onze trainers. Zij leggen je graag uit welk pallet geschikt is voor jou.

Als je twijfelt of pingpong iets voor jou is kan je altijd een maand gratis komen proberen. Daarna kan je beslissen of je lid wordt of niet. Het lidgeld bedraagt 80 euro per seizoen. Hiermee ben je volwaardig lid van Geelse TTC, krijg je een polo van de club en kan je deelnemen aan alle clubactiviteiten zoals o.a. het kerst tornooi, de BBQ, …

Willy, Piet, Ria, Lutgard, Lisa en Michiel kijken alvast uit naar de volgende training!

Interesse?

Contacteer Willy Peeters – 014/58.52.03giba-2000@hotmail.com

Lidgeld: 80 euro