Vrijwilliger worden binnen AVALYMPICS vzw

Goed om weten

Je komt terecht in een leuke werkomgeving met tal van enthousiaste vrijwilligers! Avalympics vzw zorgt altijd voor een vrijwilligersverzekering. Wij verwachten geen specifieke kennis, maar wij zorgen ervoor dat je altijd voldoende achtergrondinformatie krijgt, zodat alles veilig kan verlopen. Vooral veel goesting om met de doelgroep te werken is belangrijk! We organiseren vrijwilligersvergaderingen, een geweldig lekker vrijwilligersontbijt, eventueel terugbetaling relevante sportopleidingen, …

Belangrijk: vooral veel goesting om te werken met onze doelgroep!! Niet direct gevonden wat je graag wil doen?? Altijd welkom in een andere sporttak of functie!!

Zin? Contacteer Benjamin Tas – tel. 0472/60 51 73 of benjamin.tas@mpi-oosterlo.be

Wij zoeken vrijwilligers voor:

Voetbaltrainer op zaterdag

Wij zijn op zoek naar 1 of meerdere voetbaltrainers op zaterdag. Onze G-voetbalwerking binnen KSAV Sint Dimpna zit sterk in de lift, vandaar dat we dringend op zoek zjn naar versterking op trainersvlak.

Wij trainen van:

  • 9.00 uur tot 10.30uur (kidswerking en tussenploeg)
  • 9.30 uur tot 11.00 uur (niveau 3 – 4) (+16j)

Wat verwachten we van jou ? Wat voetbalervaring en veel goesting om trainingen te geven.

Wij bieden jou : een geweldige bende G-voetballers, een hoop ervaring die we graag delen en een vrijwilligersverzekering.

Sportvervoer

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het vervoer kunnen doen van sporters naar hun sportclub. Met een enkele rit, kunnen we vaak al heel wat sporters blij maken en aan het sporten krijgen!

Wij zorgen voor een minibus (8+1), een vrijwilligersverzekering en een duidelijke reisroute. Voor dit vervoer heb je geen speciaal rijbewijs nodig.

Tijdens de eerste 2 weken rijden we samen naar de verschillende plaatsen. Daarna is er altijd iemand aanwezig op onze dienst om vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden.

Het sportvervoer valt op dinsdagavond en zaterdagvoormiddag. 

Begeleider paardrijlessen

Avalympics / Perdje is op zoek naar gemotiveerde mensen die zin hebben om de paardrijlessen mee te ondersteunen.

Jouw taak bestaat erin om paarden mee rijklaar te maken, beginnende ruiters te ondersteunen en/of les te geven in een leuk team!

Fotograaf

Wij zoeken één of meerdere vrijwilligers die af en toe tijdens trainingen of wedstrijden foto’s nemen. Een goed verhaal begint immers bij een goede foto. Je hoeft op dit vlak geen opleiding genoten te hebben. 

Gepassioneerd door fotografie of gewoon een hobbyfotograaf …?? iedereen is welkom!

Graag foto’s maken en delen is voldoende.

Individuele sportbegeleider

Voor sommige jongeren is het moeilijk om in groep te sporten. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die jongeren kunnen ondersteunen en begeleiden in hun sport naar keuze. Je haalt jongeren op en gaat samen naar een sportterrein of sportclub (bv. fitness). 

Zin om samen te sporten met kinderen/jongeren, individueel of in kleine groep. met een uurtje sporten per week, maak jij het verschil voor deze sporters!!

Atletiektrainer G-werking

Zin om onze atletiekwerking te komen versterken? Samen met andere gemotiveerde trainers geef je een leuke training voor jong en oud met een verstandelijke beperking.

Onze trainingen gaan door op dinsdag van 17.30 – 18.30u in Tessenderlo (Looise AV)