Modeshow ‘Everyone Beautiful’

Op 14 oktober organiseren we de 6e editie van onze inclusieve modeshow ‘Everyone Beautiful’!! Dankzij een mooie samenwerking met enkele partners maken we er weer een schitterende avond van! Catwalk, lekker eten, drank, Geweldige modelletjes en een spetterende afterparty … kortom alle ingrediënten voor alweer een mooie editie!! De modeshow staat in teken van onze deelname aan de Wereldspelen in Berlijn in 2023.

Nieuwe website Avalympics

Al een geruime tijd waren we bezig met het uitdenken van een vernieuwde website. Eentje met nog meer info, foto’s en ons verhaal!

Na een mooie samenwerking met MADE I.T. (een jong Geels bedrijfje met heel wat ervaring www.madeit.be), kwamen we tot dit mooi resultaat! Corona zorgde nog even voor wat uitstel, maar nu is hij klaar voor het grote publiek!!

#gsport #proud #madeit

Nationale Spelen 2021

BREAKING NEWS … vanuit Special Olympics Belgium:

Betreft de Nationale Spelen van Special Olympics in 2021

Gezien de onzekerheden in verband met de ontwikkeling van de gezondheidscrisis van Covid-19 heeft de Raad van Bestuur van “Le Centre Sportif de Blocry” op vrijdag 25 september helaas aangekondigd dat zij ons in 2021 niet kunnen ontvangen, maar dat zij de infrastructuur in mei 2022 gratis ter beschikking zullen stellen.

Naar aanleiding hiervan heeft de Raad van Bestuur van de Special Olympics Belgium op de middag van 28 september besloten om de Nationale Spelen uit te stellen tot het Hemelvaartweekend in mei 2022 (26, 27, 28 mei 2022).

We bestuderen de mogelijkheid van alternatieve activiteiten voor 2021 en komen met meer precieze informatie bij u terug. Wij zijn ons bewust van de impact van deze beslissing op uw werking en daarom hebben wij er de voorkeur aan gegeven u zo snel mogelijk te informeren.

We kijken uit naar betere tijden samen en rekenen op uw flexibiliteit, begrip en samenwerking.

Sportjaar 2020 – 2021

Het nieuwe sportjaar is van start gegaan … EINDELIJK!!!

Sinds maart lagen al onze sporten stil, werden tal van events geannuleerd en werden het dus maanden zonder al te veel sport. Best wel raar dat dat drukke voorjaar, plots plaats maakte voor een zekere rust, maar ook het gemis van het ‘oude vertrouwde’.

Onze trainers zaten niet stil en probeerden op andere manieren onze sporters uit hun kot te halen en te laten bewegen!

Eind augustus, begin september begonnen enkele portclubs er aan. Op Het gemakske, coronaproof, maar met vooral héél veel goesting!!! Toch moeten heel wat sporters jammer genoeg nog wachten om met hun favoriete sport van start te gaan!

Het sportjaar 2020 – 2021 zal er net dat tikkeltje anders uitzien … maar SAMENSPORTEN zullen we!!